O nama

Poštovani klijenti, tržište nepokretnosti predstavlja trgovinu nekretninama i veoma je kompleksno te je stoga poželjno angažovati našeg posrednika, stručnog, pouzdanog i efikasnog, koji će doprineti da svi u procesu kupoprodaje ostvare (zadovolje) svoje ciljeve.

Bm Nekretnine je agencija koja se bavi posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti. Nalazimo se u Subotici na adresi Maksima Gorkog 24 (ulaz iz Bledske).

Upisani smo u registar posrednika kod Ministarstva trgovine, posedujemo polisu osiguranja od odgovornosti i garantujemo Vam sigurnost.

U našoj ponudi možete pronaći kuće, stanove, vikendice, poljoprivredna i građevinska zemljišta - placeve, poslovne prostore i garaže na području Subotice i okoline.

Savetujemo klijente o njihovim pravima i obavezama u prometu nekretnina. Niste sami - mi smo tu da Vam pomognemo na svakom koraku.

Sarađujemo sa bankama koje obezbeduju stambene i keš kredite, sa firmama i licima koji pružaju građevinske usluge (renoviranje..), angažujemo inženjere i arhitekte radi legalizacije i parcelizacije zemljišta i licencirane procenitelje radi stručne procene vrednosti nepokretnosti.

Naše dugogodišnje iskustvo u ekonomiji i pravu našim klijentima omogućava da budu sigurni da su učinili pravi izbor pri odabiru agencije BM Nekretnine.

s Poštovanjem vaša agencija Bm nekretnine.

Posrednik mr ekon. Berislava Babić