2-soban stan u izgradnji na odličnoj lokaciji, Radijalac

Šifra nekretnine : 2017

Prodaja 66.810 € - Stan
44.99 m22.0 SobeCG V/V  Štampaj
Lokacija: Radijalac+ u izgradnji 

Prodaje se moderan dvosoban stan na svega deset minuta hoda od centra grada u naselju Radijalac u kojem se nalaze pijaca, prodavnice, škola, vrtić, sportski centar, ambulanta, apoteka i dr.
Stan se nalazi na prvom petom od ukupno pet, površine od 44,99m2, u svom sastavu ima: hodnik, kupatilo, spavaću sobu, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom i terasu.

Grejanje je na gas-radijatori, stan ima centralni termostat na osnovu kojeg je moguće podešavati temperaturu grejanja čitavog stana. Stolarija PVC sa Al roletnama i niskoemisionim staklima (Roloplast ili sličan proizvođač), podovi su kvalitetni tarkett-parket min. deb. 14mm i keramika I klase min. dim. 60*60cm.
U kupatila se ugrađuju niskošumne kanalizacione cevi (Geberit ili Pestan), Aquatherm vodovodne cevi i ugradni geberitovi vodokotlići.
Svaki stan ima svoj strujomer, vodomer i kalorimetar za gas, klima uredaj, optičke priključke (Telekom Srbija), interfon. Kompletan objekat je pod video nadzorom. Sigurnosna i sobna vrata još nisu definisana.

Stan se prodaje po ceni od 1350 eura po m2 + PDV. Planirani rok završetka zgrade je početak 2025. godine.

Gradi se od termobloka proizvoda Zorka Šabac, fasadni zidovi se zidaju sa klimablokom debljine 25cm, fasada je od 10cm fasadnog stiropora sa završnim demitom, na fasadu objekta se ugrađuju ukrasne bordure. Ograda na terasama ce biti od kovanog gvožđa. Zidovi između dva stana i zidovi između stana i zajedničkih hodnika se zidaju sa klimablokom (Akustik) debljina 25cm koji ima odličnu zvučnu izolaciju do čak 54db. Pregradni zidovi unutar stanova su od klimabloka debljine 25cm. Zidovi i plafoni se malterišu sa mašinskim malterom.
Zgrada poseduje lift švajcarskog proizvodača Schindler nosivosti do 630kg ( 8 osoba). Svaka lamela ima svoj zasebni lift koji ide do -1 sparta (garaža).

Prodaju se i garažna mesta po ceni od 15000 eura i parking mesta 7000 eura sa pdv (suteren/dvorište).

Širu ponudu možete pogledati na sajtu agencije - https://bmnekretnine.rs/

Dodatne karakteristike

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

2-soban stan u izgradnji na odličnoj lokaciji, Radijalac

2.0 | 45m2 | 66.825 €
Prodaje se moderan dvosoban stan na svega deset minuta hoda od centra grada u naselju Radijalac u kojem se nalaze pijaca, prodavnice, škola, vrtić, sportski centar, ambulanta, apoteka i dr. Stan se nalazi na petom spratu od ukupno pet, površine od 44,72m2, u svom sastavu ima: hodnik, kupatilo, spavaću sobu, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom i terasu. Grejanje je na gas-radijatori, stan ima centralni termostat na osnovu kojeg je moguće podešavati temperaturu grejanja čitavog stana. Stolarija PVC sa Al roletnama i niskoemisionim staklima (Roloplast ili sličan proizvođač), podovi su kvalitetni tarkett-parket min. deb. 14mm i keramika I klase min. dim. 60*60cm. U kupatila se ugrađuju niskošumne kanalizacione cevi (Geberit ili Pestan), Aquatherm vodovodne cevi i ugradni geberitovi vodokotlići. Svaki stan ima svoj strujomer, vodomer i kalorimetar za gas, klima uredaj, optičke priključke (Telekom Srbija), interfon. Kompletan objekat je pod video nadzorom. Sigurnosna i sobna vrata još nisu definisana. Stan se prodaje po ceni od 1350 eura po m2 + PDV. Planirani rok završetka zgrade je početak 2025. godine. Gradi se od termobloka proizvoda Zorka Šabac, fasadni zidovi se zidaju sa klimablokom debljine 25cm, fasada je od 10cm fasadnog stiropora sa završnim demitom, na fasadu objekta se ugrađuju ukrasne bordure. Ograda na terasama ce biti od kovanog gvožđa. Zidovi između dva stana i zidovi između stana i zajedničkih hodnika se zidaju sa klimablokom (Akustik) debljina 25cm koji ima odličnu zvučnu izolaciju do čak 54db. Pregradni zidovi unutar stanova su od klimabloka debljine 25cm. Zidovi i plafoni se malterišu sa mašinskim malterom. Zgrada poseduje lift švajcarskog proizvodača Schindler nosivosti do 630kg ( 8 osoba). Svaka lamela ima svoj zasebni lift koji ide do -1 sparta (garaža). Prodaju se i garažna mesta po ceni od 15000 eura i parking mesta 7000 eura sa pdv (suteren/dvorište). Širu ponudu možete pogledati na sajtu agencije - https://bmnekretnine.rs/
Detaljnije
Stan-Prodaja

2s stan u izgradnji na Prozivci

2.0 | 58m2 | 66.700 €
Nov moderan dvosoban stan u naselju Prozivka površine od 58m2 u svom sastavu ima: hodnik, kupatilo, spavaću sobu, dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, terasu. Grejanje je centralno-toplana, stolarija PVC, podovi su kvalitetni parket tarkett i keramika. Zgrada poseduje lift, kompletnu infrastrukturu, optičke priključke i interfon i nalazi se u blizini prodavnice, pijace, škole, vrtića, sportski centar - bazena, ambulante, apoteke i dr. Stan se prodaje po ceni od 1150 eura po m2 + PDV. Rok završetka zgrade septembar 2024. godine Širu ponudu možete pogledati na sajtu agencije - https://bmnekretnine.rs/
Detaljnije
Stan-Prodaja

2s renoviran stan na Prozivci

2.0 | 60m2 | 69.000 €
Dvosoban stan, kompletno renoviran 2021. godine, površine od 60 m2 na Prozivci. Nalazi se na drugom spratu od ukupno deset koji u svom sastavu ima: hodnik, kupatilo, dve odvojene sobe, kuhinju, ostavu, terasu. Stolarija je drvena, podovi laminat, keramičke pločice. Grejanje je centralno - toplana. Sva infrastruktura, interfon. Jedna zajednička prostorija. Parking ispred zgrade zajednički. Legalizovan 1/1, može na kredit. Poseti sajt agencije - https://bmnekretnine.rs/
Detaljnije